fbpx
Loading

Tanden Bleken bij Tandartspraktijk Plein in Purmerend: Stralende Witte Tanden in Een Handomdraai

Bij Tandartspraktijk Plein in Purmerend begrijpen we hoe belangrijk een stralende glimlach is voor uw zelfvertrouwen en uitstraling. Daarom bieden wij professionele tandenbleekbehandelingen aan die veilig, effectief en op maat gemaakt zijn voor uw specifieke behoeften. In dit artikel vertellen we u alles over onze tandenbleekdiensten, de voordelen van professioneel tandenbleken en waarom u voor Tandartspraktijk Plein zou moeten kiezen.

Waarom Tanden Bleken?

Tanden verliezen hun natuurlijke witheid door verschillende factoren zoals veroudering, roken, en het nuttigen van kleurende dranken zoals koffie, thee en rode wijn. Een stralend witte glimlach kan uw uiterlijk verjongen en uw zelfvertrouwen vergroten. Professioneel tandenbleken is een snelle en veilige manier om uw tanden meerdere tinten lichter te maken.

Professioneel Tanden Bleken vs. Doe-Het-Zelf Kits

Hoewel er talloze doe-het-zelf tandenbleekkits beschikbaar zijn in de winkel, zijn de resultaten vaak minder effectief en kunnen ze zelfs schadelijk zijn voor uw tanden en tandvlees. Professioneel tandenbleken bij Tandartspraktijk Plein in Purmerend biedt vele voordelen:

 1. Veiligheid: Onze tandartsen en mondhygiënisten zijn getraind om tandenbleekbehandelingen uit te voeren, waardoor het risico op schade aan tanden en tandvlees minimaal is.
 2. Effectiviteit: Professionele bleekmiddelen zijn sterker dan die in over-the-counter producten, waardoor u betere en snellere resultaten krijgt.
 3. Op maat gemaakt: Wij bieden gepersonaliseerde behandelingen aan, afgestemd op uw gebit en wensen. Dit zorgt voor een gelijkmatige en natuurlijke whitening.

Onze Tandenbleekbehandeling

Bij Tandartspraktijk Plein beginnen we met een grondig consult en een beoordeling van uw gebit. Onze tandartsen en mondhygiënisten zullen uw mondgezondheid controleren om ervoor te zorgen dat u een geschikte kandidaat bent voor tandenbleken. Vervolgens stellen we een behandelplan op dat past bij uw doelen en behoeften.

Stappen van de Behandeling:

 1. Voorbereiding: We maken uw tanden grondig schoon om alle oppervlakkige vlekken en tandplak te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de bleekgel gelijkmatig kan worden aangebracht.
 2. Bescherming: Uw tandvlees en lippen worden beschermd met een rubberen dam of een speciale gel om irritatie te voorkomen.
 3. Aanbrengen van Bleekgel: We brengen de professionele bleekgel aan op uw tanden. Deze gel bevat actieve stoffen zoals waterstofperoxide of carbamideperoxide die diep in het tandglazuur doordringen en vlekken verwijderen.
 4. Activering: Afhankelijk van de gebruikte techniek kan de bleekgel worden geactiveerd door een speciale lamp of laser. Dit versnelt het bleekproces en zorgt voor optimale resultaten.
 5. Nabehandeling: Na de behandeling spoelen we de gel af en kunnen we een fluoridebehandeling toepassen om uw tanden te versterken en gevoeligheid te verminderen.

Resultaten en Nazorg

Na een professionele tandenbleekbehandeling bij Tandartspraktijk Plein zult u direct resultaat zien. Uw tanden kunnen tot wel acht tinten lichter zijn, afhankelijk van uw oorspronkelijke tandkleur en de gekozen bleekmethode. Het is belangrijk om te weten dat het behoud van een witte glimlach ook afhankelijk is van uw mondhygiëne en levensstijl. Onze tandartsen zullen u advies geven over hoe u uw stralende lach kunt behouden, zoals:

 • Regelmatig poetsen en flossen
 • Vermijden van kleurende voedingsmiddelen en dranken
 • Periodieke touch-up behandelingen indien nodig
 • Regelmatige controles bij onze praktijk

Waarom Kiezen voor Tandartspraktijk Plein?

Bij Tandartspraktijk Plein in Purmerend staan kwaliteit en patiënttevredenheid voorop. Ons ervaren team van tandartsen en mondhygiënisten zorgt ervoor dat uw tandenbleekbehandeling comfortabel, veilig en effectief is. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om u de best mogelijke resultaten te bieden.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij nemen de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken en bieden advies op maat. Uw mondgezondheid is onze prioriteit, en wij streven ernaar om u een stralende glimlach te geven waar u trots op kunt zijn.

Maak Vandaag Nog een Afspraak

Wilt u meer weten over onze tandenbleekbehandelingen of een consult inplannen? Neem contact op met Tandartspraktijk Plein in Purmerend. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het bereiken van de stralende witte glimlach die u verdient. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van professioneel tandenbleken bij Tandartspraktijk Plein!

Neem direct contact op!